søndag 24. juni 2012

En ny dag....


God morgen alle sammen!


Jeg har ikke så mye å skrive om enda, for dagen min har nettopp startet, men jeg har pakket sekken til Sivert og gjort han klar for barnehagen. Så han er i farta og gleder seg til en ny dag der. 


Jeg ønsker alle nye lesere av bloggen min velkommen og ønsker alle som stikker innom en riktig god dag! 


Lys & Kjærlighet fra Stine Helene

Velkommen


Velkommen til min blogg!
Denne er under utarbeidelse!

VELKOMMEN TIL MIN VERDEN

Ønsker alle velkommen til min blogg! 
Hei. 
Jeg heter Stine Helene, er født den 5 mars i 1982. Jeg bor på bondelandet i Akershus og har to hunder og en sønn. Jeg bor i generasjonsbolig med mine elskede foreldre. Jeg har vært gift i 12 år med Eirik og har stedøtrene Christina og Silje fra Eirik's tidligere ekteskap. På fritiden min dyrker jeg familien min og hundene mine. Jeg er på utstilling innimellom og ellers trener jeg på Trento som er et treningssenter her i bygda. Jeg synes det er ok at man passer på helsen og det gjør jeg virkelig! Jeg har dessverre opplevd for mye tragisk vedrørende dårlig helse. Både når det handler om meg selv men også andre nær meg. Så jeg kan ikke gjøre annet enn å ta vare på meg selv synes jeg! Dessuten har jeg en sønn på 4 år som jeg elsker og forguder over alt på jord. Så han kommer selvsagt alltid i første rekke. 


Dette er altså Knerten. Min Chihuahua gutt født 19.11.2011. Jeg hentet han den 18.02.2012 hos min aller beste venninne Hilde Carlsson som både er hans oppdreter, men også valpeformidler på Chihuahua! Hvis du ønsker å lese mer om Hilde og hennes kennel Happy Doo, så klikk her Kennel Happy Doo. Hilde er kjent for å ha meget gode hunder med utrolig godt gemytt. Dessuten er hun SERIØS! 







Her ser dere stamtavlen på min hund som heter
Happy Doo's Come Back.


Knerten som baby!